categorii produse
magazin online

Articole cosmeticaVezi arhiva »

Matrix SOCOLOR.beauty 7M blond mediu mocha, 90ml

 
Matrix SOCOLOR.beauty 7M blond mediu mocha, 90ml
Matrix SOCOLOR beauty 7M blond mediu mocha
 
 
Pret:
31.00 RON  (inclusiv TVA 24%)
Cantitate:
 
Adauga in cos
 
 
Complexul Cera-Oil îngrijeşte părul de la un proces de colorare la altul şi conferă acoperire firelor de păr albe în procent de 100%.
Tehnologia patentată ColorGrip acţionează în profunzimea fibrei capilare pentru rezultate uniforme şi de lungă durată.

Sugestii de utilizare:
Păstrarea sau închiderea nivelului - amestecaţi vopseaua SOCOLOR. beauty împreuna cu Oxidantul cremă 3% în proporţie de 1:1 (cantitatea de vopsea este egală cu cantitatea de oxidant).
Pasul 1 - aplicaţi formula doar pe rădăcini
Pasul 2 - aplicaţi imediat aceeaşi formulă pe lungimi şi pe vârfuri, lăsând-o să acţioneze 35 de minute. În cazul vârfurilor poroase (despicate şi deteriorate), aplicaţi formula doar în ultimele 5-15 minute, deoarece vârfurile sunt cele care se închid cel mai repede.

Deschiderea de nivel cu 1-3 tonuri
Formula pentru rădăcina firului de păr (A) - amestecaţi vopseaua SOCOLOR.beauty cu Oxidant cremă 3% (pentru deschiderea cu 1 ton), sau Oxidant cremă 6% (pentru deschiderea cu 2 tonuri), sau Oxidant cremă 9% (pentru deschiderea cu 3 tonuri), în proporţie de 1:1.
Formula pentru lungimi (B) - amestecaţi vopseaua SOCOLOR.beauty cu Oxidant cremă 6% (deschide cu 1 ton), Oxidant cremă 9% (deschide cu 2 tonuri) sau Oxidant cremă 12% (deschide cu 3 tonuri) în proporţie de 1:1.
Pasul 1 - aplicaţi formula A pe rădăcini
Pasul 2 - aplicaţi imediat formula B, utilizând oxidantul cu o concentraţie imediat superioară, pe lungimi şi vârfuri. Timp total de acţionare: 35-45 minute.

Reîmprospătarea culorii
Formula pentru rădăcina firului de păr (A) - amestecaţi vopseaua SOCOLOR.beauty cu Oxidant cremă 3% (pentru deschiderea rădăcinii cu 1 ton), sau Oxidant cremă 6% (pentru deschiderea rădăcinii cu 2 tonuri), sau Oxidant cremă 9% (pentru deschiderea rădăcinii cu 3 tonuri), în proporţie de 1:1.
Formula pentru lungimea firului de păr (B) - amestecaţi vopseaua Color Sync împreună cu Activatorul Color Sync în proporţie de 1:1.
Opţiunea A:
Pasul 1
- aplicaţi formula A numai pe rădăcini
Pasul 2 - aplicaţi formula A pe lungimi şi pe vârfuri, lăsând să acţioneze în ultimele 5-15 minute, ajustând formula în funcţie de porozitatea firului de păr. Timp total de acţionare: 35-45 minute.
Opţiunea B:
Pasul 1 - aplicaţi formula A numai pe rădăcini
Pasul 2 - aplicaţi formula B Color Sync pe lungimi şi pe vârfuri, lăsând să acţioneze în ultimele 10-20 minute

Adauga si tu un comentariu

Trebuie sa fiti logat ca sa adaugi un comentariu !


POT FI PE PLACUL DUMNEAVOASTRA