categorii produse
magazin online

Articole cosmeticaVezi arhiva »

Gigi Mer & Vert Spa

Gigi Laboratories prezintă o linie completă de produse de îngrijire corporală bazată pe cele mai eficiente formule pe care natura şi tehnologia le oferă.

Beneficiile sărurilor şi a nămolului din Marea Moartă în combinaţie cu complexul unic GIGI BOTANICAL COMPLEX (GBC) şi cu tehnologii ultra-moderne compun o abordare holistică – o experienţă completă de frumuseţe şi sănătate.

Formulată pentru a maximiza sănătatea pielii şi armonia minţii şi a trupului, linia de produse Gigi Mer & Vert Spa combină efectele terapeutice ale mineralelor şi nămolului din Marea Moartă cu uleiuri aromatice esenţiale şi plante revitalizante specifice complexului GBC.

Produsele liniei:

Mer & Vert Spa – Uleiuri Aromatice de masaj

În patru variante, Vanilie din nucă de cocos, Patchoulli-Lavanda-Vanilie, Eucalipt, Esenţe Tropicale, aceste uleiuri vă vor conduce într-o călătorie senzorială care combină cele mai fine elemente marine şi minerale cu efectele terapeutice ale extractelor din plante şi aromaterapie. Uleiurile aromatice din gama Mer & Vert Spa au o influenţă energizantă, totodată ajutând la restabilirea condiţiei psihice, printr-o stare de relaxare şi înlăturare a stresului. Asupra pielii acţionează la nivel de ţesut, cu efecte regenerante şi de vindecare a pielii.

Mer & Vert Spa – Cremă anticelulitică

Formula specială conţine ingrediente active atent selecţionate cu scopul de a preveni şi reduce celulita nedorită şi pentru a conferi pielii un look catifelat, strălucitor şi sănătos. Mer & Vert Spa Crema anticelulitică este îmbogăţită cu uleiuri aromatice, incluzând uleiuri extrase din Cafeaua arabica, extracte cu proprietăţi antioxidante şi extrem de hidratante. Nicin este de asemenea inclus în formula acestui produs – ingredient care ajută la prevenirea şi reducerea aspectului de celulită, decolorării sau înroşirii pielii, îmbunătăţind în acelaşi timp supleţea şi elasticitatea pielii.


PRODUSELE NOASTRE