categorii produse
magazin online

Articole cosmeticaVezi arhiva »

Garanţie şi retur

 

Dacă sunteţi nemulţumit de produsul comandat îl puteţi returna şi/sau puteţi alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea următorilor termeni şi condiţii.

Conform Ordonanţei nr. 130 din 31 august 2000, completată cu Legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, în calitate de client al www.cosmetice-produse.ro puteţi returna produsele cumpărate doar în ambalajul original cu aceeaşi etichetă ataşată, incluzând toate accesoriile şi documentele de livrare care l-au însoţit şi fără a prezenta urme de deteriorare sau uzură, în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la primire. Puteţi solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs.

În maxim 30 de zile de la data returnării, vă vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care optaţi pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi înregistrată şi vă va fi expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate, iar diferenţa de preţ, dacă aceasta există,va fi returnată în maxim 30 de zile de la data returnării produselor comandate.

Înainte de a returna un produs este necesar să ne trimiteţi un e-mail la adresa produsecosmeticeprofesionale@yahoo.ro prin care să ne înştiinţaţi de dorinţa dvs. de a returna produsul.

În toate situaţiile de mai sus costul de returnare este suportat de client.

 

 

PRODUSELE NOASTRE