categorii produse
magazin online

Articole cosmeticaVezi arhiva »

Cum cumpăr. Modalităţi de plată.

 

Pentru a comanda produsele puteţi folosi următoarele metode:

  • Contactaţi-ne la numărul de de telefon: 0726.11.47.23
  • Plasaţi comanda direct de pe site-ul www.cosmetice-produse.ro. Pentru această metodă NU este  obligatoriu să vă creaţi un cont pe site.


Adăugarea produselor în coş se face prin apăsarea butonului "Adaugă în coş". Alegeţi cantitatea de bucăţi dorite înainte de a plasa produsul în coşul de cumpărături. Pentru a trimite comanda apăsaţi butonul "Trimite comanda" sau dacă doriţi să mai adăugaţi produse apăsaţi butonul "Continuă cumpărare".


Puteţi vizualiza oricând coşul de cumpărături în partea dreaptă a paginii.

Dacă doriţi să faceţi modificări apăsaţi butonul "Afişează coşul".

Vă rugăm să verificaţi cu atenţie comanda înainte de a o trimite către noi, pentru a corecta eventualele erori. 

Veţi fi sunat de unul dintre operatorii noştri pentru confimarea comenzii şi din acest motiv vă rugăm să ne furnizaţi un nr.de telefon valid. Comanda care nu va primi confirmarea telefonică nu va fi expediată.

Clienţii care confirmă comanda se presupune că au renunţat automat la dreptul de denunţare a comenzii în termen de 10 zile şi se supun reglementărilor legale privind contractul la distanţă.

Odată cu lansarea unei comenzi cosmetice-produse.ro înţelege că aţi citit şi înţeles condiţiile ce guvernează regulile de funcţionare ale acestui magazin on-line, iar comanda lansată de dumneavoastră are valoare de contract încheiat între părţi cu toate drepturile şi obligaţiile ce derivă din acesta.

Important! Nu avem taxe sau comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat telefonic.

Aveţi la dipoziţie următoarele modalităţi de plată pentru comenzile dvs.:

1. Plata Ramburs - plata se face numerar curierului în momentul primirii produselor comandate

2. Transfer bancar - plata se face în contul bancar RO 59 BPOS 1801 0128 981 RON02 în baza facturii proforme emise la finalizarea comenzii. Comanda dvs.va fi procesată doar după confirmarea plăţii.

 

PRODUSELE NOASTRE