categorii produse
magazin online

Articole cosmeticaVezi arhiva »

Confidenţialitate

 

Marquise Boutique S.R.L.-D va folosi în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi prevederilor Legii 506/2004 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul telecomunicaţiilor.

Dacă sunteţi minor şi accesaţi site-ul, o puteţi face doar sub monitorizarea părintelui dumneavoastră sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a verifica informaţia personală a copilului său, de a cere ştergerea acesteia şi poate refuza sau interzice viitoarele prelucrări şi folosiri ale informaţiilor aparţinând minorului.

Prin completarea formularului de înregistrare prin care deveniţi membru, vă daţi în mod expres şi neechivoc, acordul ca datele Dumneavoastră cu caracter personal să intre în baza de date a
Marquise Boutique şi să fie prelucrate şi folosite în viitor de către aceasta.

Scopurile colectării datelor utilizatorilor de către
Marquise Boutique  , sunt urmatoarele:
- plasarea cuprinsului materialelor utilizatorilor/vizitatorilor pe site-ul www.cosmetice-produse.ro;
- transmiterea şi postarea mesajelor utilizatorilor/vizitatorilor pe site-ul www.cosmetice-produse.ro;
- pentru a facilita accesul la secţiuni cu acces limitat ale site-ului www.cosmetice-produse.ro;
- introducerea comentariilor cu privire la fişierele adăugate de către ceilalţi membri pe site-ul www.cosmetice-produse.ro;
- participarea la concursuri şi promoţii organizate de
Marquise Boutique ;
- completarea chestionarelor sau abonarea la buletinele de ştiri sau alte liste de corespondenţă;
- transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, administrare, etc);
- transmiterea de oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing;
- statistici interne necesare pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite şi imaginii website-ului www.cosmetice-produse.ro;

Conform Legii nr. 677/2001 cu respectarea condiţiilor de formă şi conţinut, puteţi oricând exercita, un drept de intervenţie asupra datelor în sensul rectificării, actualizării, blocării sau ştergerii datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi. Cu privire la datele incomplete sau inexacte, aveţi posibilitatea exercitării unui drept de opoziţie în situaţii particulare în sensul descris de lege, precum şi dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să solicitaţi oricând doriţi ştergerea contului sau anonimizarea datelor.

Pentru situaţiile în care veţi solicita ştergerea contului, agreaţi şi înţelegeţi că ştergerea datelor personale ce vă aparţin va fi urmată de anularea contului dumneavoastră din sistem şi în consecinţă de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de www.cosmetice-produse.ro.
Pentru exercitarea drepturilor mai sus arătate, puteţi adresa o cerere pe e-mail la adresa produsecosmeticeprofesionale@yahoo.ro. În eventualitatea adresării unei astfel de cereri, în scopul urgentării efectelor acesteia, vă rugăm să studiaţi cu atenţie prevederile legislaţiei aplicabile, astfel încât solicitarea să îndeplinească toate condiţiile de formă şi conţinut prevăzute de lege.

În scopul îmbunătăţirii serviciilor oferite prin intermediul website-ului,
Marquise Boutique  poate folosi tehnologii care permit strângerea anumitor informaţii cu caracter tehnic despre vizitatorii site-ului.

Colectarea datelelor tehnice de către
Marquise Boutique  se poate realiza în următoarele modalităţi:
- în clipa vizitării site-ului www.cosmetice-produse.ro, sunt furnizate anumite informaţii legate de acces (adresa IP, ora vizitei, locul de unde aţi accesat site-ul, durata vizitei, sistemul de operare folosit), informaţii ce vor fi stocate de
Marquise Boutique  ;
- în momentul vizitării site-ului www.cosmetice-produse.ro este posibil să vă fie trasmis un cookie de forma unui fişier ".txt", pentru a facilita stocarea şi urmărirea preferinţelor sau în scopul de a vă permite o mai bună utilizare a site-ului.

Marquise Boutique  poate dezvălui, în condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare, informaţii care permit identificarea în mod personal, atunci când legea prevede în mod expres acest lucru şi când toate condiţiile legate de garanţiile legale sunt îndeplinite sau atunci când serviciul sau informaţia respectivă este necesară pentru a proteja drepturile şi interesele Marquise Boutique  .

Marquise Boutique  nu vinde, nu oferă la schimb şi nu închiriază date cu caracter personal către terţi.

Marquise Boutique  se opune trimiterii de e-mail-uri comerciale nesolicitate şi/sau de tip spam. Dacă observaţi sau consideraţi că aţi primit un e-mail nesolicitat de la noi, vă rugăm să ne contactaţi printr-un e-mail la produsecosmeticeprofesionale@yahoo.ro, pentru a investiga cauza.

Marquise Boutique îşi rezervă dreptul a modifica prevederile prezentului Acord şi va aduce la cunoştinţă utilizatorilor aceste modificări în cazul în care acestea afecteaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor.
Prezentul Acord de Confidenţialitate a fost actualizat la data de 28.06.2012.

În cazul în care aveţi întrebări cu privire la conţinutul prezentului Acord, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail la adresa produsecosmeticeprofesionale@yahoo.ro. 

 

PRODUSELE NOASTRE