categorii produse
magazin online

Articole cosmeticaVezi arhiva »

Compatibilitatea produselor

  În cazul în care doriţi să achiziţionaţi anumite produse, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit cu atenţie descrierile şi sugestiile noastre de utilizare, precum şi tipul de piele sau păr pentru care este potrivit produsul respectiv.

cosmetice-produse.ro
face tot posibilul să pună la dispoziţia dumneavoastră o cantitate cât mai mare de informaţii referitoare la produsele comercializate.

Dacă nu sunteţi sigur(ă) că ceea ce aţi citit este suficient ne puteti contacta telefonic sau e-mail şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

cosmetice-produse.ro nu îşi asumă răspunderea în cazul în care produsul comandat nu este corespunzător tipului de piele sau păr.

Recomandăm persoanelor care prezintă un ten cu probleme, alergic, să ceară sfatul unui specialist înainte de a comanda un produs netestat.

Înainte de a începe aplicarea unui produs cosmetic faceţi-vă testul de compatibilitate cu produsul respectiv prin testarea pe o suprafaţă mică de piele.
Daca nu apar alergii, puteţi continua cu folosirea acestuia.
Dacă însă sesizaţi mâncărimi, înroşiri sau alte senzaţii de disconfort la nivelul aplicat, renuntaţi la produsul respectiv deoarece cel mai probabil sunteţi alergic la unul din compuşii săi.

Toate achiziţiile se fac pe propria răspundere.

Vă rugăm să consultaţi lista de ingrediente a produselor pentru a fi siguri că produsul este compatibil cu nevoile dumneavoastră. În cazul în care doriţi să aflaţi ingredientele unui produs şi acestea nu au fost afişate, vă rugăm să ne contactaţi prin telefon sau email şi vi le vom pune la dispoziţie.PRODUSELE NOASTRE